Bonjet Photo Satin Paper 250g - A3 50st. ark
  • Bonjet Photo Satin Paper 250g - A3 50st. ark

Bonjet Photo Satin Paper 250g - A3 50st. ark

428,00 kr
Inkl. moms

Bonjet Photo Satin Paper är ett klassiskt halvblankt papper och ger precis den där rätta känslan som påminner om traditionellt fotopapper. Utskrifterna har hög skärpa och ett stort färgomfång, djup svärta, mycket kort torktid, vattentålig yta och är ett riktigt allroundpapper som passar till det mesta. OBS! 50st. ark/ förpackning

Kvantitet
i Lager

Bonjet Photo Satin Paper är ett klassiskt halvblankt satin papper och ger precis den där rätta känslan som påminner om traditionellt fotopapper. Utskrifterna har hög skärpa och ett stort färgomfång, djup svärta, mycket kort torktid, vattentålig yta och är ett riktigt allroundpapper som passar till det mesta.

Bonjet Photo Satin Paper är 3:e generationen av högkvalitativt RC-papper med mikroporös coating. En halvblank yta ger precis den rätta känslan som påminner om traditionellt fotopapper. Utskrifterna har hög skärpa och ett stort färgomfång, djup svärta, mycket kort torktid och vattentålig yta. Bonjet Photo Satin paper är ett mycket prisvärt papper som kan användas till alla motiv, färg som svartvitt. Bonjet Photo Satin Paper är fullt kompatibla med alla vattenbaserade färg-och pigmenterat bläck som används i storformat och skrivbordsskrivare, t.ex. Canon Lucia, Epson Ultrachrome eller HP Vivera. Dessutom är Photo Photo Satin Paper kompatibelt med HP: s latexfärg och Drylab bläck från Epson, Fujifilm, och Noritsu.

Teknisk data:
Vikt [ISO 536]:  250g/m2
Tjocklek - metriskt [ISO 534]:  265µm
Tjocklek - UK/US:  10,5mil
Kärna 3" - 76mm. 

BON9013169