Bonjet Reference

c-infinity -bra bilder är bäst på papper presenterar: Bonjet Reference yrkesfotografer som använder Bonjet papper i sitt bildskapande. 
 


Jan Töve jobbar som heltidsfotograf och författare sedan 1994. Jan har gett ut flera fotoböcker bl.a. Bortom redan och Riverside. Hans första bok kom ut 1996 och den senaste Silent Landscape släpptes 2012.

Jan Töve har med åren blivit mer och mer fokuserad på hur människan idag förändrar landskapet. När han skapar sina bilder idag söker han skärningspunkter mellan natur, människa och samhället. Böcker finns till försäljning på hemsidan. 

 

Jan Töve Bonjet Reference

 
 
 
 Fotograf Jan Töve:
 
"Min absoluta favorit bland papper är
Bonjet Fibre. Tonen, ytan och svärtan
ger mig känslan av lufttorkat baryta-
papper.

Det svänger analogt om bilderna."
 
www.jantove.com

 
 


Fotografisk tusenkonstnär är en beskrivning som väl passar in på Tord Saxin. Tillsammans med sin syster 
Åsa Saxin driver de företaget Fotografen Saxin sedan 1993 i Karlskoga. Förutom att fotografera människor men även reklam- eller redaktionella uppdrag. Så ägnas det även tid åt egna fotografiska projekt. Med över tvåtusen följare på Facebook vittnar inte bara om nöjda kunder utan också om många fotografer som inspireras av syskonen Tord och Åsa. 
 

Med ett måtto som "När endast det bästa är gott nog" så är c-infinity stolta att Tord och Åsa väljer Bonjet Matt Etching och Bonjet Pearl till sina bilder.
 

Tord och Åsa

"Sedan jag testade Bonjet Matt Etching printar jag mina konstbilder nästan uteslutande på det, ett mycket fint och väldigt prisvärt papper.

Bonjet Pearl är en mycket trevlig bekantskap det med, den lite varmare basen är som gjort för mina porträtt, ett av  det absolut finaste RC-papper jag sett, rekommenderar verkligen. Den som är sugen på något extra, testa Bonjet Pearl!"

 

- Tord & Åsa 

www.fotografensaxin.se

 
 


Naturfotograf Patrik Larsson har en stor passion för landskapsfotografi kombinerat med ett mycket stort tekniskt kunnande och är därför en flitigt anlitad föreläsare och mycket populär lärare; Känd för kurser hos bl.a. Moderskeppet, artiklar och eget hållna workshops i fotografi och printkurser.

Patrik Larsson

"Bonjet Fibre har för mig blivit det självklara valet när jag ska skriva ut på halvblanka papper. Jag gillar verkligen känslan i pappret dessutom är färgerna och svärtan verkligen på topp. Det är ett papper jag gärna rekommenderar!"

  

 
En av Sveriges främsta porträttfotografer Johan Lindvall i Kristianstad har en imponerande meritlista som sträcker sig över flera decennier som bl.a Svensk mästare i porträttfotografi.
Det är därför extra glädjande att Johan Lindvall väljer Bonjet Photo Lustre Paper för sina bilder.
 

Fotograf Johan Lindvall

 

 

 

 

 

 


Bonjet Photo Lustre är perfekt till porträtt och ger väldigt fina hudtoner. Pappret lämpar sig utmärkt att montera och laminera. Att det dessutom är väldigt prisvärt gör att jag varmt kan rekommendera det.”-Johan Lindvall

www.johanlindvall.se