Om oss

Välkommen till bra bilder är bäst på papper - välkommen till c-infinity! 

I över 35 år har vi jobbat inom fotografi, genom åren och med flera av Sveriges mest framstående fotografer som kunder vet vi värdet av service och säkra leveranser. 

Framröstad till årets bästa leverantör 2017 av Svenska Porträttfotografers medlemmar.

Tack vare egen import direkt från producent och direktförsäljning kan vi garantera
bra priser, snabba leveranser och bra service. 
OBS! Tillsvidare kan beställning skickas med några dagars fördröjning.

Våra varumärken

Mediajet - Våra bästa papper heter MediaJet. Rauch är underleverantör till Hahnemühle och även Tysklands största distributör av Hahnemühle fotopapper. Så när Rauch bestämde sig för att lansera sina egna fotopapper gör man det med tysk grundlighet. Kompetens och erfarenheten har man och därför kan man nu erbjuda - Mediajet fotopapper i toppklass . Här finns både klassiskt vackra bomullspapper och specialpapper av högsta kvalitet. Mediajet låter din kreativitet komma till sin rätt med många olika ytor att välja på, välj marknadens främsta fine art papper till marknadens bästa pris.

Moab by Legion paper är USAs främsta tillverkare av Fine Art papper, c-infinity är distributör för Moab i Sverige. Som alltid väljer USA att gå sin egen väg, Moab erbjuder därför allt från helt unika papper till tradionella fine art papper som används av de främsta bildkonstnärer världen över. 

Canson  c-infinity var först i Sverige med att introducera Canson Infinity inkjet papper. Då Canson inte tillverkar något eget inkjetpapper för fotoskrivare själva kan vi därför erbjuda exakt samma papper till ett lägre pris från andra tillverkare, kontakta oss för mer information!

Valiani passepartoutskärare i världsklass från Italien. I över 40år har Valiani varit referensen när det gäller passepartoutskärare. Valiani erbjuder alltifrån produkter som är tekniskt avancerad och prisvärd utrustning men alltid med oöverträffad tillförlitlighet. Tack vare högkvalitativ italiensk teknik är Valiani produkter exakta, multifunktionella, extremt tillförlitliga och oumbärliga både för både små och stora företag.

Linhof har i över 130år producerat kameror och är synonymt med precision och kvalitet. I tider när det är ett återupptäckt intresse för analogt fotografi är vi stolta att kan erbjuda hela sortimentet av produkter från Linhof allt från legendariska Linhof Master kameror, Linhof Technorama till stativ och stativhuvden från Linhof.

Flera av sveriges främsta fotografer väljer c-infinity som leverantör.
Våra kunder är allt från yrkesutbildningar, amatörfotografer, yrkesfotografer, konstnärer till utskriftsföretag. 

Det går självklart att besöka oss och handla direkt från oss i butik, kontakta oss gärna innan för öppettider mm. 

lager
Med över 1000 produkter i eget lager gör att vi kan leverera omgående, 
order innan ca. kl. 12 - försöker vi skicka samma dag.
Öppettider Mån-tors. ca. kl.10-15. Kontakta oss innan besök för att säkerställa att vi är på plats.

 

Kontaktinfo:

kontakt

c-infinity

Lingatan 1

452 33 STRÖMSTAD

 

 

c-infinity har den högsta möjliga rating AA vilket avser företags kreditvärdighet. Ratingskalan består av sju nivåer där AAA avser högsta och C lägsta kreditvärdighet. Endast aktiebolag kan tilldelas AAA.