Valiani Astra 120 Manuell passepartoutskärare
  • Valiani Astra 120 Manuell passepartoutskärare

Valiani Astra 120 Manuell passepartoutskärare

11 996,00 kr
Inkl. moms

Valiani Astra 120 passepartoutskärare är en klassisk, enkel och extremt pålitlig maskin. Astra var bland de första maskinerna som använde en aluminiumbas och introducerade branschens första magnetiska stopp. Andra tillverkare har försökt kopiera olika funktioner genom åren, men ingen har lyckats. Valiani är och förblir referensen när det gäller passepartoutskärare. 

Kvantitet
ca. 7-10 arbetsdagar, skickas direkt från tillverkare

Innovativ italiensk design
Skärhuvudet glider på fyra kullager som glider på två robusta, hållbara, tempererade stålspår som ständigt rengörs av två små borstar. Detta minskar slitage och hjälper till att hålla skärningsrörelsen jämn och rak - även vid kraftig användning. Det magnetiska stoppet är en revolutionerande Valiani-funktion, vilket gör rutinsnittet snabbare och mer konsekvent. Skärhuvudets stoppskala eliminerar nödvändigheten av att återställa början av det snittiga dimensioneringsstoppet för varje sida, eftersom stoppstyrningen automatiskt hänvisar till den externa passepartout storleken. Det magnetiska stoppet gör att du kan öka produktionshastigheten - utan över eller underskärning.
 
Komplett passepartoutskärare direkt ur lådan.
Astra är i sin standardversion komplett - levereras med precisionsmagnetiska stopp, integrerad klämhiss, precisionsbladhållare och en höger förlängningsarm för brädans storlek. Betala inte extra för de funktioner du behöver mest!

Instruktionsvideo Valiani Astra.

Valiani Astra 120