AWAGAMI A.I.J.P

Awagami Inkjet Paper (AIJP) är en revolutionerande samling papper WASHI (japanska papper) avsedd för högkvalitativ bläckstråleskrivare för fotografer, konstnärer och designers. AIJP bevarar den unika taktila känslan av washi, samtidigt som man förbättrar det vanliga varhi-utskriftsproblemet från det förflutna, dvs: felaktig färgreproduktion och färgblödning. Alla Awagmai AIJP-papper har en speciellt belagd coating för att förbättra bläckfastheten och utskriftskvaliteten som maximerar kreativiteten från din bläckstråleskrivare. Awagami har ett sortiment av miljövänliga japanska papper tillverkade främst från Kozo (mullbär) fibrer. Tillgängliga i tre ytor, Kozo, Unryu och Bizan är alla tillverkade av naturliga mullbär och hampfibrer med traditionella japanska Washi tekniker och sedan belagda för att kunna användas till bläckstråleskrivare. Inga andra papper har fått så många utmärkelser och lovord. Detta är en specialprodukt och utformad för kräsna konstnärer.

Ett urval av följande Awagami papper finns i lager.
Prislista & lager

AWAGAMI WASHI UNRYU 55

Bokstavligen översatt som drakmolns papper. Unryu görs genom att lägga långa kurs fibrer till ett våt lager av Kozo mullbär i pappersformen. En mycket dekorativa blad som är perfekt för att lägga till djup i en utskrift. Natuligt vitt.

AWAGAMI PREMIO UNRYU 165

Awagami Inkjet Paper Premio 165 Det klassiska utseendet med det molniga mönstret av Kozo fibrer ökar karaktären och Dynamiken i detta traditionella japanska papper. Är ett är tvåskiktigt papper 165g gjort med dubbla lager, därför har det utmärkt tyngd, vilket gör det här papperet lätt att hantera. Dessutom, genom att göra detta papper i dubbla lager möjliggörs bättre färgmättnad, utskrifts- och bearbetningsegenskaper.

AWAGAMI KOZO THIN WHITE

Awagami Kozo Thin White Japansk mullbärsfiberpapper. Kozo (mulberry) är en traditionell fiber som kännetecknas av Kozo-fibrernas skönhet och exceptionella hållbarhet. ”Kozo Thin White” rekommenderas för bilder, fotografier, reproduktion av museikvalitet, konsttryck, rullar mm … Den är perfekt för bakgrundsbelyst, och andra applikationer där du behöver ett mycket starkt / halvtransparent papper.

AWAGAMI KOZO THICK WHITE

Awagami Kozo Thick White Japansk mullbärsfiberpapper. Kozo (mulberry) är en traditionell fiber som kännetecknas av Kozo-fibrernas skönhet och exceptionella hållbarhet. ”Kozo Thick White” rekommenderas för bilder, fotografier, reproduktion av museikvalitet, konsttryck, rullar mm … Den är perfekt för bakgrundsbelyst, och andra applikationer där du behöver ett mycket starkt / halvtransparent papper.

AWAGAMI KOZO THICK NATURAL

Kozo (mulberry) är en traditionell fiber som kännetecknas av Kozo-fibrernas skönhet och exceptionella hållbarhet. ”Kozo Thick Natural” har en varm pappersbas och rekommenderas för bilder, fotografier, reproduktion av museikvalitet, konsttryck, rullar mm … Den är perfekt för bakgrundsbelyst, och andra applikationer där du behöver ett mycket starkt / halvtransparent papper.

AWAGAMI BAMBOO 170G & 250G

Awagami Bamboo är ett av Awagamis mest populära papper, Bamboo är ett bra organiskt val för både konstnär och fotografer. Detta täta men underbart mjuka papper görs med största omsorg för vackra utskrifter och bra arkivbeständighet. Awagami 170g och 250g är täckta med coating på båda sidorna och möjliggör dubbelsidiga utskrifter. Bambu är också det självklara miljövalet. Bambu är det snabbast växande träverket på jorden, och det finns bambu i överflöd i hela Asien och har många miljöfördelar. Bambu är biologiskt nedbrytbar, kräver liten uppmärksamhet under sin tillväxtcykel och dessutom producerar bambu 35% mer syre och förbrukar fyra gånger mer koldioxid än träd.

AWAGAMI BIZAN WHITE MEDIUM 200

Awagami Bizan White Medium 200g Traditionellt handgjorda lyxpapper gjorda av en blandning av Kozo (= mullbärsfibrer) och hampfibrer – med rivna kanter. Bizan är ett handgjord inkjetpapper med elegans och lyx. Papperet har de allra bästa karaktärerna av washi, värmekänsla och den vackra matt finishen med den organiska känslan. Det är ett tungt viktpapper och har en bra tjocklek för att visa upp.