MediaJET

MediaJET täcker ett brett spektrum av utskriftsmaterial för konstnärer och fotografer som vill ha sina digitala verk på snygga och stilfulla papper. Du hittar både klassiska bomullspapper och specialpapper för särskilda ändamål oavsett om det är reproduktion av konsttryck, grafiskt högkvalitativa kompositioner eller abstrakt fotografi. MediaJET låter din kreativitet komma till sin rätt tack vare olika papperskvaliteter och ytor som finns tillgängliga. MediaJet är ett nytt och modernt företag och ligger därför i framkant med sina papper och genom sitt miljöarbete har man åtagit sig att skydda klimatet och miljön Inte bara de officiella certifieringar är viktiga för MediaJET. Man kontrollera dessutom sina underleverantörer i form av en sammanhållen strategi för miljön och deras förmåga att hantera CO2-utsläpp, vattenförbrukning och avfallsproduktion, inre energiförbrukning och avfallshantering och återvinning. Genom val av råvaruleverantörer, gör MediaJET aktiva val för att minska CO2-utsläppen.

Ett begränsat urval av följande papper finns i lager.
Prislista & lager

MEDIAJET LITHO ARCHIV MATT 230G

Med en behaglig varmfärgad bas och tack vare utmärkt pris / prestanda-förhållande är det ett alternativ till det klassiska konstnärspappret och är lämplig för ett brett spektrum av användare. Även fotografer kommer att uppskatta detta billiga papper. Arkivbeständigt enl. ISO 9706.

MEDIAJET MUSEUM FIBRE MATT 200G

Utmärker sig genom sin släta, sammetsmjuka och varmvit yta som påminner om utseendet av ett klassiskt bomullspapper. MediaJET Museum Fibre matt är tillverkat av 100% alfacellulosa, syra och lignin fritt med avsaknad av optiska vitmedel vilket resulterar i ett attraktivt papper. Med modern coating uppnås bra färgåtergivning, högt D-Max-värden och en exakt skärpa. Tillverkat för den prismedvetna användare men med höga krav är det idealiskt för foto- och fotorealistiska applikationer exempelvis utställningar, reklammaterial, gratulationskort, kalendrar och andra fotografier som kräver bra arkivbeständighet.

MEDIAJET PHOTOART NATURAL MATT 310G

MediaJet PhotoArt Natural Matt 310g En hög gramvikt 310g och 75% bomull samt ett pris som matchar rena alfacellulosa papper, så är kanske MediaJET PhotoArt Natural Matt 310g marknadens bästa papper sett till känsla, kvalitet relativt pris. Ett högkvalitativt naturvitt PhotoArt-papper som karaktäriseras av hög färgmättnad och neutral färgreproduktion. Den konstnärliga känslan betonas av den lättstrukturerade matta ytan. MediaJET PhotoArt Natural Matt är syrafritt, detta garanterar bra arkivbeständighet för utskriften. Snabbtorkande och bra bläck absorption. För detaljerade svartvita fotoutskrifter och neutral färgbildsreproduktion.

MEDIAJET MUSEUM NATURAL VELVET 300G

MediaJet Museum Natural Velvet 300g. Detta Fine Art Paper utmärker sig genom sin karakteristiska naturvita pappersbas som består av 100% bomull och ett svagt gräng. Med den senaste coatingen och sammetslena textur är det grunden för värdefulla upplagor och originalutskrifter. Användningsområden för MediaJet Museum Natural Velvet FineArt papper är professionella konsttryck, fotoserier, original- digitala konsttryck, konstnärsportföljer och mycket mer.

MEDIAJET MUSEUM WATERCOLOR 310G

Mediajet Museum Watercolor 310g karakteriseras av en naturvit akvarell-yta och textur. Detta papper är 100% bomull, utan OBA och syra-linginfritt. Medajet Museum Watercolor är det idealiska pappret för värdefulla upplagor och originalutskrifter. Tack vare högklassisk coating och naturlig vit pappersbas fås högt D-Max med exceptionellt tonomfång, färgskala, stor färgrymd, hög kontrast och färgdensitet. Skrivare med pigmentbaserat bläck kan användas för att skriva ut avancerade reproduktioner, fotoserier, original- digitala konsttryck, konstnärsportföljer.

MEDIAJET SATIN 260FD

MediaJet Satin 260FD. Vitt baspapper som efterliknar c-printar. Lämpar sig väl för porträttfotografer som söker ett snabbtorkande papper, bra planhet och en robust yta, naturligtvis kan man också laminera pappret. Allt till ett väldigt bra pris

MEDIAJET PREMIUM SATIN 260FD

MediaJet Premium Satin 260FD MediaJet Premium Satin 260FD är ett högkvalitativt fotopapper med satinfinish, som kännetecknas av en vackert varm ton som man oftast bara finner på exklusiva matta papper. Kan lamineras, men behövs oftast inte pga. den tåligare ytan. Utmärkt färgåtergivning, skarpa konturer, en extremt bred färgskala och utmärkt planhet. Fogra certifierat.

MEDIAJET PEARL PORTRAIT 300G

MediaJet Pearl Portrait 300g Professionellt porträtt fotopapper med en vacker pärleffekt. Förutom exceptionell bildkvalitet med högsta svärta, utmärkt bildskärpa och stor färgrymd. Lägg till egenskaper som snabbtorkande och med ett förbättrat repskydd så förstår man att detta papper är porträttfotografens favoritval. MediaJET Pearl Portrait 300 är ett fotopapper av hög kvalitet för universell användning för alla vanliga bläckstråleskrivare. Den nanoporösa coatingen ger en utmärkt färgåtergivning med hög detaljförmåga, bra skärpa, en extremt stor färgrymd och utmärkt planhet för pappret. Med pigmentbläck har MediaJET Pearl Portrait 300 bra arkivbeständighet.

MEDIAJET BARYTA PHOTOART 310G

MediaJet Baryta PhotoArt 310g kombinerar känslan och tyngden av ett klassiskt barytapapper. Användning av bariumsulfat i detta premiumpapper säkerställer den typiska glansen som gör det här papperet till en äkta ersättare för traditionellt Baryta-papper från analoga mörkrumstiden. Den mycket fina ytstrukturen med glansbeläggning av baryta återger den djupaste svärtan för en expressiv karaktär och exceptionella detaljer. FineArt-bilder i färg på detta konstpapper har också en spektakulär och unik känsla, vilket ger ett varaktigt visuellt intryck hos varje betraktare.

MEDIAJET MUSEUM NATURAL SILK 300G

MediaJet Museum Natural Silk 300g. Detta nya FineArt Paper utmärker sig genom sin karakteristiska naturvita pappersbas som består av 100% bomull. Med den senaste coatingen och sammetslena textur är det grunden för värdefulla upplagor och original utskrifter. Användningsområden för detta nydesignade FineArt papper är professionella konsttryck, fotoserier, original- digitala konsttryck, konstnärsportföljer.

MEDIAJET POLYFOTO G

MediaJet Polyfoto G – 220g Classic Display PET film med högsta glansnivå. Ogenomskinlig och vit med stor färgrymd, hög upplösning och utmärkt skärpa. Unika egenskaper. MediaJet® Polyfoto G sticker ut genom högkvalitativ finish och utmärkt förmåga att återskapa fotografier och grafik. Polyesterfilm, den omvända sidan är matt och har antistatiska egenskaper, ger optimala driftsegenskaper, utmärkt flathet och är därför perfekt för laminering och montering på akrylglas. MediaJet® Polyfoto G har ett speciellt bläckstrålskikt som möjliggör neutrala gråtoner och hög glans på en högglans yta. Den helt släta homogena ytan lyfter fram de mjuka färgövergångar vid höga upplösningar

MEDIAJET PEARL 260 SMOOTH LUSTRE DUO

MediaJet Pearl 260 smooth lustre duo. Dubbelsidig porträtt fotopapper med luster glans effekt, utskrivbara på båda sidor för exceptionell bildkvalitet.

MEDIAJET SILVER IRIDIUM PEARL 260

MediaJET Silver Iridium Pearl 260 är ett nyutvecklat fotopapper, med en speciell skimmrande coating. Med sin metallpärlande yta är papperet idealiskt för foton där metallkaraktären ska betonas, och för svartvitt / porträttfotografi, där speciella skimrande effekter önskas. MediaJET SIP 260 Silver Iridium Pearl är ett fotopapper av hög kvalitet, som är lämplig för universell tillämpning för alla nuvarande LFP-bläckstråleskrivare med färg- och pigmentfärger. Den nanoporösa coatingen ger utmärkt, och mycket detaljerad färgåtergivning med skarpa konturer, ett extremt stort färgområde och utmärkt planhet.

MEDIAJET PHOTO METALLIC CHROME 250

Detta ojämförliga fotopapper från den senaste generationen gör det möjligt för professionella fotografer att producera imponerande bilder på en extravagant metallpappersyta. Färgbilder reproduceras på ett fotorealistiskt sätt med färgtrohet, levande, dramatisk och rik på detaljer. MediaJET Photo Metallic Chrome 250 är ett fotopapper av hög kvalitet för universell användning. Beläggningen av det här exceptionella fotopappret ger en utmärkt färgreproduktion som med hög upplösning ger högsta detaljrikedom och ett extremt brett färgomfång. Den karakteristiska metallytan med sin mycket höga glansnivå som påminner om traditionella Cibachrome- eller Ilfochrome-papper. När det gäller konst, mode, reklam, bröllop, produkt och konstnärlig fotografi, detta är ett papper som lämnar ett varaktigt intryck hos betraktaren.