MOAB – LEGION PAPER

Moab – fotografiskt fine art papper är USAs främsta fine art papper. Moab gör det möjligt för visuella tänkare att förverkliga sina drömmar, idéer och förmedla detta på ett unikt sätt på papper från Moab – Fine Inkjet Paper for the Inspired Visualist.

Ett begränsat urval av följande papper finns i lager.
Prislista & lager

MOAB ENTRADA RAG NATURAL & BRIGHT 190G

Entrada Rag Bright 190g papper i 100% bomull är syra och ligninfritt. Om du vill ha ett mjuk gräng och har en utökad färgrymd med bra kontrast är detta pappret för dig. Syrafritt. Ligninfritt. 100% bomull. Dubbelsidig coating. Pigment och dye bläckskrivare. Entrada Rag Natural 190g är ett mycket naturligt vackert papper 100% bomull med en behaglig ton då inget OBA är tillsatt. Ytan har en behaglig mjuk gräng. Syrafritt, linginfritt. Varmare pappersbas då inget tillsatt OBA. 100% bomull. 190g dubbelsidig coating, utskrift på båda sidor möjlig. Pigment och dye bläckskrivare.

MOAB ENTRADA RAG BRIGHT 290G & 300G

Entrada Rag Bright 300, detta prisbelönta fine art papper har en vit yta som ger utökad färgrymd och stor kontrast. En mjuk och behaglig gräng som påminner om tradionellt hot press papper. Entrada Rag Bright 290g och 300g papper i 100% bomull är syra och ligninfritt. Om du vill ha en mjuk gräng och har en utökad färgrymd med bra kontrast är detta pappret för dig. Syrafritt. Ligninfritt. 100% bomull. Dubbelsidig coating. Pigment och dye bläckskrivare. 300g dubbelsidig coating

MOAB ENTRADA RAG NATURAL 290G & 300G

Entrada Rag Natural 290g & 300g är ett mycket naturligt vackert papper 100% bomull med en behaglig ton då inget OBA är tillsatt. Ytan har en behaglig mjuk gräng. Dawid valde Entrada Rag Natural för sin utställning på Nationalmuseum i Gripsholms slott 2017. Utställningen omfattar 49 fotografiska porträtt, varav flertalet aldrig tidigare visats. Syrafritt. Inget tillsatt OBA. 100% bomull. 290g Coating en sida. 300g Dubbelsidig coating, utskrift på båda sidor möjlig. Pigment och dye bläckskrivare.

MOAB JUNIPER BARYTA RAG 305G

Nya Moab Juniper Rag 305 är ett premiumpapper tillverkat i 100% bomull med en beläggning av av bariumsulfat som ger samma unika känsla som ett traditionellt fiberpapper från mörkrumstiden Ett stort omfång från djupaste svärta till naturvita toner, detta förstärks av en yta med fiberstruktur. State-of-the-art teknik med unik dubbelsbestrykning som klarar att återge detaljer med hög skärpa, färger och kontrast i toppklass. Tillverkat i USA EDITOR’S CHOICE i Rangefinderonline. ”We printed a couple of sample images on the double-weight paper and fell in love.”

MOAB SLICKROCK METALLIC SILVER 300G

Moab Slickrock metallic silver 300g är ett papper med ultrablank spegelliknande metallisk yta. Utformad för fotografer som vill ge sina bilder en unik metallisk känsla med viss 3D känsla. Mycket kort torktid. Syrafritt. Pigment och dye bläckskrivare. 300g.

WASHI UNRYU 55

Bokstavligen översatt som drakmolns papper. Unryu görs genom att lägga långa kurs fibrer till ett våt lager av Kozo mullbär i pappersformen. En mycket dekorativa blad som är perfekt för att lägga till djup i en utskrift. Natuligt vitt. Moenkopi papper utgör ett unikt samarbete med Awagami Factory i Tokushima, Japan.